Bennie Solo met zomerhit BUONGIORNO, BON DIA, GOODMORNING

Bennie Solo, entertainer pur sang met zijn bekende sprankelende personaliteit, brengt zijn nieuwste zomerhit uit! Na het succes van Zijn het je ogen en Als jij eens wist, is er nu het catchy nummer BUONGIORNO, BON DIA, GOODMORNING.

Met deze vrolijke en swingende single neemt Bennie Solo ons mee naar het zonnige zuiden. De perfecte muziek voor op het strand of tijdens een zomerse barbecue! Dansen in de zon, drankje in de hand en lekker meezingen.

Het liedje is vanaf vandaag te beluisteren op verschillende streamingplatforms. De tekst en muziek zijn van Olav Hesselmans, het nummer is geproduceerd door Harald Queens, de videoclip staat ook online en is geproduceerd door Patchanka Camera Producties.

BUONGIORNO, BON DIA, GOODMORNING is te beluisteren op alle bekende portals en de release en promotie worden weer verzorgd door UltimateDisk.