Anthony Fokkema richt zich met ‘Heb ik jou verloren’ op nostalgische muziek

De verwachting van Anthony Fokkema is dat zijn achterban de nieuwe nostalgische single ‘Heb ik jou verloren’ zal omarmen. Het past perfect in de lijn van de talloze levensliedjes die hij in de voorgaande jaren lanceerde.

Omdat Anthony nostalgische liedjes een meerwaarde vindt voor zijn optredens heeft hij een lijst gemaakt met pareltjes die daarvoor in aanmerking komen. Het zijn stuk voor stuk liedjes die door de tekst, de klankkleur
en de instrumenten traantjes bij het publiek opleveren.
Anthony twijfelt absoluut niet over negatieve reacties van zijn fans. Hij weet precies wat het publiek van hem verwacht. Dat is ook de reden dat hij de studio niet induikt om carnavalsplaatjes op te nemen. Die mening deelt Ronald Visch van RoodHitBlauw producties ook. Hij is erg blij dat Anthony deel uitmaakt van zijn artiestenstal. Volgens de platenbaas uit Nijkerk is Anthony één van de weinige artiesten die nog albums op de markt brengt die als zoete broodjes over de toonbank gaan. Zijn laatste autobiografische album ‘Anthony Fokkema zingt levensliedjes’ is daar een goed voorbeeld van.
Anthony:’ Ik vind het belangrijk om liedjes te maken waarvan jezelf verwacht dat de mensen die mooi vinden. Mijn nieuwe single ‘Heb ik jou verloren’ is van oorsprong een Duits liedje van Die Flippers die later door The Sunstreams omgevormd is tot een Nederlandstalige versie. Door het sausje dat er nu overheen is gegoten past het perfect bij mij. Daarvoor is mijn zeer muzikale buurman Polle Delano verantwoordelijk. Polle is echt een rasmuzikant die ontzettend veel ervaring heeft opgedaan in de entertainmentwereld. Hij speelde in de band van Bobby Prins, de Roland Koningsband en in de begeleidingsband van Corry Konings. Hij weet precies waar ik goed in ben en haalt het onderste uit de kan om kippenvelmomenten in de productie in te bouwen. Wij zijn nu al bezig met de voorbereidingen voor een volgend project dat in september wordt gepresenteerd……maar voordat het zover is richt ik me voor de volle 100% op deze nieuwe single.’