Patrick Jochems – Als je blijft geloven

Omdat zijn eerste kennismaking met Marco Luesink in 2022 ontzettend goed was bevallen, twijfelde Patrick Jochems er geen moment aan om ook zijn nieuwe single door hem te laten maken.

Deze keer kreeg de producer de opdracht om een uptempo lied te bedenken. Patrick had enkele voorbeelden meegenomen, waaronder een aantal nummers die hij de laatste tijd op verzoek van het publiek vertolkt op de bühne. Vooral de muziekstijl van Robert Pater blijkt een schot in de roos. Zelf beschikt Patrick over 5 eigen liedjes en denkt met een koerswijziging naar snellere nummers zijn fans daarmee te verblijden. Stiekem hoopt hij natuurlijk ook dat zijn landelijke bekendheid gaat groeien. Hij is er zich van bewust dat dit niet van de éne op de andere dag te realiseren is.