Johnny Eissing brengt eigen oude Piratenhit opnieuw uit !

Johnny Eissing, komt met een nieuwe single genaamd “Mijn grote wens“. Het liedje is niet helemaal nieuw, want het werd al eens opgenomen in 1985 en werd toen een ware piratenhit. Maar nu heeft Johnny het liedje opnieuw opgenomen, omdat het nog steeds actueel is en een belangrijke boodschap bevat die in deze tijd nog steeds relevant is.


Mijn grote wens” gaat over de wens dat het beter mag gaan in de wereld, ondanks alle oorlog en geweld. Johnny Eissing gelooft dat het belangrijk is om deze boodschap te blijven verspreiden, zodat we ons allemaal bewust worden van de noodzaak van vrede en harmonie in onze samenleving. Johnny Eissing is erg enthousiast over de nieuwe single en hoopt dat het liedje net zo goed zal worden ontvangen als de eerste keer dat het werd uitgebracht.

De productie was in handen van Martin Sterken die als geen ander weet hoe dit repertoire mag klinken. Bij de lancering van het nummer hoort natuurlijk ook een videoclip en Johnny heeft hiervoor de hulp ingeroepen van CreAgency, een gerenommeerd bureau dat gespecialiseerd is in het maken van professionele videoclips.