John-Paul Chacon – Kan ik jou vergeten

De Nederlands-Costaricaanse zanger komt na vier jaar terug met een Nederlandstalige single ”Kan ik jou vergeten”.  Na zijn succes met zijn Spaanse versie van de hitsingle Leef (Vive), komt hij nu met een meeslepende ballad.

In dit nieuwe nummer laat hij zijn kwaliteiten als zanger horen en hoopt hiermee de luisteraars te ontroeren. Het nummer ”Kan ik jou vergeten” is een prachtige ballad die geschreven en geproduceerd is door Bram Koning en Marcel Schimscheimer. Twee zeer gerenommeerde namen in de muziekwereld. In samenwerking met zanger John-Paul Chacon hebben ze de krachten gebundeld voor een spectaculair eindproduct. John-Paul Chacon wil zich hiermee onderscheiden van de andere Nederlandstalige zangers en probeert de luisteraars mee te nemen in een prachtig en dramatisch liefdesverhaal. De bijbehorende videoclip, gemaakt door Ron Schmid van Visuals Media, is van buitengewone schoonheid en geeft de sfeer van het liedje op de juiste wijze weer.