Het kan me niets schelen nieuwe single Siep & Anita

“Het kan me niet schelen” de klassieker van The Sunshines heeft een nieuw muzikaal jasje gekregen. Siep Grotenhuis en Anita Hulshof zijn  studio “Het Atelier” ingedoken om deze op te nemen.

Siep Grotenhuis start zijn muzikale carrière in 1982 als Jelle Rövenich hem vraagt om samen een nieuw duo op te richten. Onder de naam De Honeyboys. Genoten ze grote bekendheid . Die bekendheid werd nog groter toen het duo werd uitgebreid met een zangeres en de naam werd gewijzigd in De Sellina’s. Diverse cd’s heeft dit trio op haar naam staan en onuitwisbare optredens waaronder 2 in Texas (USA) en in het grootste theater van Nederland het Gelredome waar 30000 mensen hun liedjes meezongen. Anita Hulshof heeft 1 passie en dat is zingen en dat doet ze al vele jaren zeer succesvol. Ook zij heeft vele podia beklommen in Nederland om haar hits ten gehore te brengen. Iedereen zingt haar hit “Mijn dochter” luidkeels mee. Siep en Anita hebben de handen zowel privé als muzikaal ineen geslagen en zijn inmiddels al geruime tijd een succesvol duo en de vraag naar een cd werd dan ook steeds luider. Aan die vraag hebben ze nu voldaan want de single “Het kan me niets schelen” is zondag 2 april onder grote belangstelling in Leeuwarden gepresenteerd. Naast de fysieke cd’s is de single ook via download en streamingsites te beluisteren en binnenkort ook te zien want van “Het kan me niets schelen” is ook een clip opgenomen welke binnenkort te zien zal zijn. Wil je meer weten over het duo Siep Grotenhuis en Anita Hulshof sluit je dan aan als vriend op facebook.