Henk van de Ven geeft “Die Ene Zoen” een 2e kans

Voor Henk van de Ven heeft de deelname in 2020 aan het RTL 4 Programma Married at First Sight ervoor gezorgd dat hij uiteindelijk na het geflopte huwelijk met Chantal in Katja de vrouw van zn leven vond. Het begon allemaal met een zoen.


Vanaf dat moment verliep alles voorspoedig met als gevolg dat ze elkaar in 2021 het JA woord gaven. De volgende stap die Henk heeft gezet kan muzikaal gezien ook best grote vormen aannemen. Hij besloot om een samenwerking aan te gaan met Manfred Jongenelis dat resulteerde in een gloednieuwe single Die Ene Zoen

Het nummer is in juni 2022 uitgebracht, maar het nummer heeft volgens mij te weinig aandacht gehad, vandaar dat ik het opnieuw een kans wil geven, want het nummer is volgens mij goed genoeg en zeker radio waardig. Voor deze extra aandacht heb ik Willem de Bie Music Promotion gevraagd om mij daar mee te helpen, deze was bereid om dat te doen, natuurlijk wel in goed overleg, aldus Henk.