Eric Jaspers – Allemaal door jou

Eric Jaspers bedenkt zelf zijn eigen liedjes en neemt deze vervolgens dan ook op in zijn eigen studio die gehuisvest is onder zijn woning. Omdat het een grote betonnen bak is heeft niemand last van Eric en kan hij ongestoord z’n gang gaan.

Daarnaast staat hij met Will Vermeer als Duo Jaspers en Vermeer op het podium om tijdens de optredens een willekeur aan verschillende acts de revue te laten passeren. Zijn niet alledaagse singles brengt hij overigens al jaren vol tevredenheid uit bij Rood-Hit-Blauw producties. Eric: ‘Ik heb er alles aan gedaan om de nieuwe single zo goed en leuk te maken als de bedoeling was. Ik was toe aan een vrolijke plaat. We zitten momenteel met z’n allen in een sombere tijd, maar gaan wel richting het voorjaar. De hoogste tijd dus om de boel een beetje op te vrolijken. De inspiratie voor de tekst ontstaat vanzelf door allerlei dingen uit het dagelijkse leven. Die projecteer ik dan vervolgens op mezelf. We geven elkaar overal de schuld van, maar als het wel goed gaat heb je die ander er ook bij nodig. Dat is de achterliggende gedachte die ‘Allemaal door jou’ herbergt.