DANNY FROGER IN CONCERT

2023 is een spannend jaar voor Danny Froger: de zanger heeft zijn eerste eigen concert aangekondigd. Op 16 september staat hij in de Vorstin te Hilversum.

Samen met de M&M band zal Danny zijn eigen liedjes, maar ook klassiekers in medleys ten gehore brengen. Tevens zullen er een aantal muzikale vrienden langskomen. Het wordt naar eigen zeggen ‘een feest der herkenning’. “Ik wil er echt een hele grote show van maken”, vertelt Danny “We gaan knallen op de hits die de mensen van mij kennen én meer.”

Natuurlijk kan nieuwe muziek niet uitblijven. Waylon van der Heijden tekent voor de productie en Jeffrey Heesen, Quincy Wilson en Danny schreven samen deze geweldige track. Ondersteund met een te gekke videoclip kan het niet anders dat Danny Froger weer hoge ogen gaat gooien met: Liefde Van M’n Leven.