Tamaar ”Waar blijf je nou”

Componist/Tekstschrijver Co van Raaijen is een bekende in de muziekwereld en heeft al vele hits op zijn naam staan. Voor Zangeres Tamaar (Tamara Bollema) schreef hij ook een lied dat vervolgens werd opgenomen bij Hans Rusche.

Hierna werd platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties benaderd voor de release. Na een kennismaking met Tamaar werd alles helder uitgelegd en besloten de carriere van Tamaar verder te vervolgen via dit label.

Tamaar; Ik ben samen met Co (van Raaijen) naar Nijkerk gereden voor een afspraak met Ronald (Rood-Hit-Blauw Producties), onder het genot van een kop koffie werden de mogeijkheden haarfijn uitgelegd. Het voelt dus goed om ook onderdeel uit te gaan maken van de Artiestenstal van Rood-Hit-Blauw!

De CD-single ‘Waar blijf je nou” is vanaf 15 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.