Paul de Laat – Haal eens bier

Het is een tijdje rustig geweest rondom de Brabantse artiest Paul de Laat. Met het oog op carnaval 2023 is de rem er weer helemaal af en laat hij weer van zich horen; en hoe!! Na het laatste succes van zijn geweldige parodie “Wijnen” op het populaire programma Chateau Meiland heeft hij een waardige opvolger gemaakt.

Het nummer; “Haal eens bier” is een heerlijke feestversie van de bekende 90s hit “What is love” van Haddaway; maar dan net even anders! De productie en tekst werd gemaakt door producer en tekstschrijver Andre Kooiman die deze 90s hit voor Paul tot een bruisende carnavalskraker heeft omgetoverd! Het succes van Paul de Laat is nog steeds enorm met ruim 1 miljoen Youtube views, 100.000’en streams op Spotify en zelfs bij SBS6 kwamen de nummers van de zanger voorbij! De single “Haal eens bier” is vanaf Januari 2023 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de videoclip zal te zien zijn via Youtube en verschillende clip kanalen. Een potentiële carnavalshit 2023 waarmee Paul de Laat zichzelf meteen weer helemaal terug in de kijker speelt!