Nathalie Boszhard zingt lied van Rob de Nijs voor haar overleden moeder

Vandaag brengt Nathalie Boszhard haar nieuwe single uit: ‘Missing You’. De single is een Engelstalige versie van het liedje ‘Zonder Jou’ van Rob de Nijs en is gemaakt ter nagedachtenis aan haar moeder, de Slowaakse zangeres Pekarikova Terezia.

Nathalie Boszhard heeft deze single opgenomen als eerbetoon aan haar moeder, die een aantal weken geleden overleed ten gevolge van kanker. De single is een verwerking van de emoties die ze voelt en geeft haar de kracht om deze emoties te uiten.

“Het is een manier om mijn moeder te eren en te laten weten dat ik haar nooit zal vergeten. De song biedt troost aan mensen die iemand verloren hebben. Rob de Nijs en zijn onvergetelijke hits hebben mijn oren en hart ontroerd tijdens deze zware en bewogen periode in mijn leven.

Luisteren naar zijn songs gaf mij troost. In deze droevige periode stond mijn eigen leven stil, heb ik haar bijgestaan en geprobeerd te helpen waar ik kon.” Inmiddels werkt Nathalie met haar producer Melchior Rietveldt aan haar volgende single.