Lesley Rosbach – Wie ben jij dan 2.0

Ter gelegenheid van zijn 5-jarig artiestenjubileum brengt Lesley Rosbach de single “Wie ben jij dan 2.0” opnieuw onder de aandacht. Volgens Lesley is dit één van de meest aangevraagde nummers die hij tijdens optredens ten gehore brengt.

Omdat er qua promotie destijds niet veel aandacht aan geschonken is, meent de uit Haarlem afkomstige entertainer dat de nieuwe versie veel potentie heeft om er iets mee te kunnen bereiken. De oorspronkelijke plaat, geproduceerd door Wendy Molee, is door het team van Sonic Solutions opnieuw onder handen genomen. Met name de accordeonpartijen die zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis, het sterk verbeterde stemgeluid van Lesley én zijn inmiddels herkenbare beat hebben ervoor gezorgd dat deze 2.0 editie als een huis staat.