Dyon Verwer & Brent – Die is mooi van mij 

Het duet ‘Die is mooi van mij’ zal in ieder geval opvallen tussen alle andere nieuwe releases die zo vlak voor carnaval verschijnen. Waarschijnlijk is de naam Brent nog onbekend in het volkse genre waarin Dyon zich begeeft. In de rap-wereld heeft Brent het ene succes na het andere.

Met name zijn in 2020 gelanceerde nummer “Balenciaga” heeft meer dan 8 miljoen streams op Spotify weten te vergaren.Omdat Dyon eigenlijk nog zoekende is naar een bepaalde muziekstijl staat hij overal voor open. Heel toevallig kwam hij op een feestje met Brent in gesprek waarin een gezamenlijke single werd besproken. Het resultaat is volgens Dyon een vrolijk nummer in de trant van “Vanavond uit m’n bol”. Voor beiden dus een enorme uitdaging die niet onopgemerkt voorbij zal gaan.