Cheyenne Toney lanceert nieuwe single ‘Oceaan’

De nieuwe single ‘Oceaan‘ van de talentvolle Cheyenne Toney verschenen. Het is krachtige opvolger van haar vorige single ‘Wave‘ en de zangeres is nog lang niet klaar!

Cheyenne Toney, die we onder andere kennen van haar deelname aan The Voice Of Holland in 2013, waar ze de halve finale bereikte onder toeziend oog van haar coach Ilse DeLange, heeft deze single gemaakt naar aanleiding van gebeurtenissen die zij zelf en haar naasten hebben meegemaakt.

Cheyenne Toney: “Oceaan gaat voor mij volledig over overgave tot liefde en aan de juiste mensen om je heen hebben en daarin verdrinken. Maar ook je kracht uitputten uit negatieve gebeurtenissen die je leven weer kracht geven.  Al mijn nummers gaan over ervaringen die ikzelf of de mensen om me heen hebben meegemaakt. Ik zing bijvoorbeeld ook over krassen en littekens omdat veel mensen om me heen een bepaalde bagage hebben maar we dragen elkaars zorgen en daardoor overstromen we van liefde.

De Amsterdamse fotograaf en modeontwerpster Chantal Brink heeft het artwork ontworpen. Al haar projecten vertellen een verhaal met een sociale of persoonlijke verklaring. Met haar unieke manier van hoe ze het leven voor ogen heeft, legt ze alleen de pure momenten op een mysterieuze manier vast. “Ik heb natuurlijk geluisterd naar waarom Cheyenne de track gemaakt heeft. Ik heb dat visueel laten terugkomen door een bril te ontwerpen die bestaat uit draden en kralen welke staan voor de verschillende personen die er bestaan in verschillende vormen, groottes en kleuren. De meeste draden worden uiteindelijk met elkaar verbonden, wat staat voor verbinding, maar sommige gaan ook hun eigen weg.