Carnaval met BenooZ… Oh Oh Oh ik heb het koud.

Nog even en dan is het weer carnaval. BenooZ is niet echt een liefhebber ben van het levenslied en feestlied en dat hij een beetje andere muziek maakt dan de meeste, maar er is verandering!!!

BenooZ; “In mijn dorpje Putte ben ik 7 jaar geleden afgetreden als Prins Benjamin nadat ik die functie maar liefst 11!!! heb ingevuld. Wij hadden toen ook nog een dweilband dus carnaval is mij echt wel bekend. Destijds schreef ik ook altijd het carnavalsliedje dus uiteraard kan ik ook best wel in de feeststijl liedjes schrijven.

Enige tijd geleden heb ik op verzoek van SBS 6 meegedaan aan het programma’ I want your song” en heb ik een liedje voor het Nederlands elftal geschreven i.v.m. de WK. voetbal. Helaas net niet de finale bereikt maar toch kreeg ik leuke reacties op het liedje. Daarom heb ik op die melodie een carnavalsliedje geschreven en dit heet “Oh oh oh ik heb het koud”. De tekst gaat over de huidige situatie m.b.t. de energie kosten. De single wordt niet officieel uitgebracht.

Op YouTube heeft hij een foto clipje geplaatst en ook o.a.  op spotify is het liedje te vinden.