Boris van der Ham – Lentekriebels

De dagen worden langer en de winter lijkt voorbij. Daarom brengt Boris van der Ham het vrolijke nummer ‘Lentekriebels’ uit. Een echte meezinger! 

Boris: “Het refrein van ‘Lentekriebels’ is ooit ontstaan in de bus tijdens een theatertournee. Het is een erg vrolijke boodschap. Van ‘Wintertenen’, ‘Herfstbuien’ en ‘Zomersproeten’ heb je last. Maar van ‘Lentekriebels’ heb je geen last: die heb je graag! Het is in de stijl van de liedjes van Louis Davids. Ik besloot er ook muziek en coupletten bij te schrijven.” 

 Vanaf vandaag is op Youtube en andere socials ook de bijbehorende videoclip te zien. Deze clip is gedraaid in het pitoreske Ransdorp. In de clip zijn onder meer te zien acteurs als Vincent Linthorst (o.a. Stanley H., Rampvlucht), Marije Idema (o.a. Legacy, De Stamhouder) en Steven Roox (o.a. Come from Away, Tina Turner – de musical).