ACHTERHOEKER DENYS LAAT IEDEREEN MEEZINGEN IN ZIJN NIEUWE SINGLE “MARIE!”

De Achterhoekse zanger Denys (red. Dennis Rietberg) heeft de afgelopen jaren een flinke diversiteit aan muziek uitgebracht. Aan dat rijtje voegt hij een prachtige nieuwe single “Marie!” toe; een ontzettend gezellig nummer met verschillende tempowisselingen en een hoog meezinggehalte waarin de gezellig klanken van een accordeon en Tuba niet mochten ontbreken.

De tekst van dit nieuwe nummer heeft Dennis Rietberg zelf geschreven en de produktie is opgenomen door Dylan van der Feen bij The Office Studio en wordt uitgebracht onder het label van CD Hamster Music. Eerder had Denys al veel succes met zijn singles; “Sexy Lady “ Nou je doet maar”, “Guus kom naar huus”, “He meissie”, “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen”, “Jonge god van 50”, “Mooie meisjes” en het in november 2022 uitgekomen “Laat me nooit meer alleen!” Waarmee hij veel gedraaid werd en wordt op de radiozenders in Nederland en België.
Met dit heerlijke nummer laat Denys horen dat hij beschikt over een breed scala aan soorten Nederlandstalige muziek wat hij graag uitbrengt, van romantisch tot feest.
Het nummer “Marie!” is te downloaden via de bekende downloadstreams.