Wally Mckey zingt MIJN NAAM IS WALLEBAL alleen met Carnaval

Alleen de titel is al hilarisch! De nieuwe single van Wally Mckey bevat alle ingrediënten om een regelrechte Carnavals hit te worden! MIJN NAAM IS WALLEBAL is geschreven door producer Ferry Ripson samen met zijn vrouw Nadine.

Jaren geleden noemde Ferry Wally namelijk al Wallebal en voor Wally zelf voelde dit als een koosnaampje. Kees Tel is verantwoordelijk voor de productie.

De videoclip is geproduceerd door Ron Schmid de cameraman, bekend van het tv-programma Ik geloof in mij van SBS6. Bekijk de knotsgekke beelden en men beseft dat dit zonder twijfel een Carnavalskraker van jawelste is! Wally Mckey organiseerde vanaf 1999 voor vele artiesten uit Nederland en België 23 jaar lang Carnavalsmiddagen in Den Bosch en Boxtel, waar hij zelf ook met veel plezier optrad. Jaren later werd hij gevraagd om jaarlijks op het Carnavals evenement in Aalten op te treden. Wally is een ras entertainer en weet overal waar hij komt een feestje te bouwen. Het is geen feest als Wally niet is geweest, is zijn gevleugelde uitspraak. De RTV-promotie wordt weer verzorgd door UltimateDisk.