Ronn Amsterdam komt met nieuwe single

Ronn Amsterdam is al jaren actief op de podia. Een entertainer die het publiek weet te verwennen met zijn liedjes. Met al zijn singles scoort hij airplay op de radio zo ook met zijn singles “Als je me nodig hebt” “Ik wil je alles zijn”  “Een eiland in de zon” en recent met “Een jaar erbij”.

“Dat is wat liefde zeggen wil” is de titel van zijn nieuwe single. Geschreven door Jurgen Koppens en uitgebracht op het label R-Noise Records. Een single die hem ten deel is gevallen door zijn deelname aan de Stanley Hazes zoekt .. serie 2022 waar hij de hoofdprijs , de opname van deze single, in de wacht heeft gesleept.
Ga er maar voor zitten om te genieten van deze single want daar hebben zowel producent Jurgen Koppens als Ronn wel voor gezorgd. Vanaf vandaag te horen op de diverse radiostations en binnenkort te zien via de clipzenders.

Wil je meer weten wordt dan vriend van Ronn op facebook. Aansluiten kan via www.facebook.com/ronn.adam.16