Pet Raket en John Kanon doen een tukkie in hun tukkie

Langzamerhand begint het feestgedruis weer bij iedereen te kriebelen. De feesttenten, cafes en zalen worden weer omgetoverd tot ware feestpaleizen en festivals. Dit jaar rijden Pet Raket en John Kanon alle feestpaleizen af met hun opgevoerde Tuk Tuk.

Als ware riksjas crossen ze dit jaar van kroeg tot hossende en feestende festival. Het beloofd dit jaar een
mega spektakel te worden.
De heren Pet Raket en John Kanon maken dan ook tussendoor uitgebreid gebruik om in hun Tukkie een Tukkie te doen. Dit uptempo nummer Tukkie gaat er ook dit jaar weer voor zorgen dat je de melodie niet meer kwijt raakt en uit volle borst meezingt. We gaan er dan ook een onvergetelijk top feest van maken zegt John Kanon.
Het Brabantse duo Pet Raket en John Kanon bracht, na reeds tal van hits te hebben gescoord, hun eerste verzamelalbum Gelanceerd! uit. Tevens maakte ze een knaller van een carnavalshit samen met Ria Valk. Hiermee waren ze te zien op RTL4 en stonden ze in het tv programma 3 Uurkes Veurraf van Omroep Brabant. Zoals altijd is deze productie weer opgenomen in de studio van Andre KooimanMuziekprodukties (AKMP) in Raamsdonksveer waardoor kwaliteit van hun nummers gegarandeerd is.
De nieuwe single van Pet Raket en John Kanon Tukkie” is vanaf nu verkrijgbaar via alle bekende download en streaming portals en is online te bekijken op het YouTube kanaal van AKMP.