Nieuwe single Roxanne Hazes

Vandaag is Roxanne Hazes jarig en ze trakteert ons op een nieuwe single. Het nummer heet  Ik Ben Vrij en is een break-up song in de letterlijke zin, maar metaforisch een manier om een streep te zetten en je grenzen te bewaken.

Roxanne; Voor jezelf kiezen en de beste versie van jezelf zijn. Dat is een constant proces, althans voor mij. Daarom extra gaaf om een soort monumentje voor dat besef te maken met behulp van dit liedje. En natuurlijk hoop je dat anderen er ook wat aan hebben. Ik denk dat iedereen wel eens op een dergelijk punt komt in het leven.
Door een zware keelontsteking lig ik er al een dikke week goed vanaf. Dus ik heb geen fancy TikTok’s, Instagram-content en gevatte inhakers, maar gewoon een heel mooi liedje (al zeg ik het zelf) en de vraag aan jullie om er vooral heel erg van te genieten en misschien weet je wel iemand die dit nou echt even zou moeten horen.
Tijdens de afgelopen tour speelden we dit nummer live en waren de reacties echt hartverwarmend. Met de februari tour in het vooruitzicht leek het mij een goed moment om dit nummer met iedereen te delen. Laten we hem met z’n allen zingen tijdens de concerten.
“Het is tijd voor een heel nieuw begin.
Foto: Daniel J. Ashes
Hair: Siko Van Berkel
Mua: Laura Yard
Styling: Indiana Roma Voss