Nieuwe single Frank van Etten “Je Wilde Alleen Maar Prada”

Met zijn nieuwe single ‘Je wilde alleen maar Prada’ knalt Frank van Etten het nieuwe jaar binnen. Dit heerlijke up-tempo nummer is anders dan het genre dat we de laatste tijd gewend zijn van de goedlachse volkszanger.

Het past echter helemaal bij de transformatie die Frank vorig jaar persoonlijk en zakelijk doorstaan heeft. Met deze single benadrukt de singer-songwriter eens en te meer zijn veelzijdigheid.

 

‘Je Wilde Alleen Maar Prada’

 Frank van Etten vertaald meestal zijn gedachte en gevoelens in pakkende songs. Dit keer koos hij voor de schrijftafel van Edwin van Hoevelaak. Samen schreven ze de tekst en componeerden ze het tot een swingend geheel. Met ‘Je Wilde Alleen Maar Prada’ zet Frank de zaal op z’n kop! Dansen maar!

Frank Geeft Altijd Alles

 Wie Frank kent weet dat hij nooit voor minder gaat. Zijn professionele benadering is ook in deze hit te horen. Met ‘Je Wilde Alleen Maar Prada’ schenkt hij zijn fans een echt volkspopnummer. En bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een videoclip. Deze werd 4 januari opgenomen.

Prada, Gucci en Cartier

 Binnenkort zingt iedereen dit refrein hardop mee! De officiële releasedatum is 6 januari 2023. Het nummer ‘Je Wilde Alleen Maar Prada’ wordt uitgebracht onder het label Zero Records. De productie is in handen van Edwin van Hoevelaak en Heartselling zorgt voor de distributie.

Vanaf die datum kan je het nummer ook op Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen downloaden en/of te beluisteren.