MARJA VAN KATENDRECHT – ‘T LICHIE VAN DE KOELKAST

Op een party waar producer en liedjesschrijver Aad Klaris met wat vage kennissen stond te praten, viel hem op dat eigenlijk niemand naar elkaar luisterde.

Je kon net zo goed op de vraag “Hoe gaat het met jou?” antwoorden “Ja, wel goed hoor, ik heb vanmorgen m’n schoonmoeder tien hoog van het balkon geduwd” en dat dan de ander zegt “Geweldig, leuk voor je, Ja, wij gaan dit jaar weer naar ons eigen stekkie in Benidorm”

Toen de energiecrisis er ook nog bij kwam, kreeg hij het idee om er een lied over te schrijven. Marja van Katendrecht hoorde het liedje en was meteen enthousiast.  Zo is de productie ontstaan om met carnaval – en misschien nog jaren later – mee te draaien in de waan van de dag.

Marja van Katendrecht is de artiestennaam van Art-Jan de Vries.

Hij geeft spectaculaire shows en is de officiële ambassadrice van de stad Rotterdam.

Eerdere producties uitgebracht bij Arti produkties zijn : ‘Ja, ik kom uit Rotterdam’ en ‘Leven’