KYTHANA met een nieuwe single

KYTHANA, bijna 17 jaar, staat te trappelen om haar nieuwe single ‘WAT DOE JE NU?’ op ons los te laten. Deze energieke spring-in-’t-veld stoomde eveneens een nieuwe spetterende showcase klaar die met trots voorgesteld zal worden… Dit zou wel eens haar definitieve doorbraak kunnen betekenen.

De nieuwe single ‘WAT DOE JE NU?’ werd geschreven door Bram ‘gitaar’ Van Den Berghe en de papa van de jonge leeuwin, Filip D’haeze. ‘OSKI’ – Luis Oskar Santos, de 18-jarige zoon van Tine Embrechts, nam deze keer de productie voor zijn rekening. ‘WAT DOE JE NU?’ klinkt jong, fris en is na ‘LiLaLi’ opnieuw een oorwurm van formaat!! Vanaf vandaag kan iedereen losgaan en meezingen met deze knaller!

Dat de jonge KYTHANA haar start niet miste laat het overdonderende succes van haar ‘LiLaLi Summer Tour’ blijken. In 2023 zullen nog meer podia onveilig gemaakt worden. Met haar nieuwe tour ‘Showcase ’23’, kan iedereen weer genieten van haar jeugdige ontembare energie. Heel wat nieuwe, meezing- en meedansbare medley’s zullen ons meer dan kunnen bekoren!! Stil zitten is GEEN optie meer…

KYTHANA, Girlpower met een hoofdletter ‘G’