Jettie Pallettie ft Steve Tielens & Filip D’Haeze – Viva Carnaval 

Voor deze unieke carnavalskraker ging Jettie Pallettie al enige tijd geleden op zoek naar 2 mannelijke polonaisekanjers. Na jaren zoeken had zij eindelijk deze 2 gewaardeerde Belgische collega’s gevonden, maar gooide “Madame Corona” roet in het eten.

Natuurlijk zijn Jettie en haar kornuiten niet voor één gat te vangen dus bij code GROEN doken zij alsnog de Goldfinger studio in en maakten van Brand New Day de carnavalshit Viva Carnaval. Samen met Waylon van der Heijden lukte het om deze klassieker – waar je eigenlijk niet aan mag komen – toch met alle respect te vernieuwen in een kraker van jewelste want er brak immers een brand nieuwe periode aan. Viva Carnaval zorgt voor een dosis feestbloed dat door je aderen gaat stromen waarbij je direct een zorgeloos en warm gevoel krijgt.