JELLEDIZ – Doe mij die dame (met die mooie dijen)

Zijn artiestennaam is Jellediz, 32 jaar oud en timmert al 2 jaar aan de weg, Zijn echte naam is Jelle Smit, een zanger die wel van een feestje houdt. Na het uitkomen van zijn zeer bijzondere debuutsingle “Wortel of Peen” heeft dit Hillegomse talent na deze single wederom in 2021 weer een spraakmakende feestsingle gelanceerd:

“Ik heb zo genoten van mijn kop tot aan mijn kloten”.
Een hilarisch feestlied, waarin hij de kroegbezoekers zeker een feest kan bezorgen.. Zoals hij zou zeggen “Een echte meezinger”, die lekker blijft hangen. Hier is in 2022 ook een Hardstyle versie van uitgebracht en valt bij de Kroegbezoekers en festivalgangers enorm in de smaak. Het lied werd net als “Wortel of Peen” geschreven door Arie Kuipers en opgenomen en geproduceerd door Dylan van der Feen in The Office Studio te Schraard. De uit Hillegom afkomstige zanger Jellediz heeft een nieuwe single. Titel van dit vrolijke nummer is “Doe mij die dame (met die mooie dijen)”. In de aanloop naar het carnaval van 2023 vond Jelle het weer hoog tijd om de
studio in te duiken om een feestelijk lied op te nemen. Het resultaat mag er zijn. Bij beluistering van het lied “Doe mij die dame” zal niemand stil op de stoel kunnen blijven zitten en zullen de beentjes van de vloer, en de handjes in de lucht gaan.