DAE NEERINGS ZINGT OVER EEN LEKKER DING

Het nummer “Hey Lekker Ding is de nieuwe single van zangeres Dae Neerings. Ik heb zelf de tekst geschreven en ook mag ik mij als componist vermelden van dit vrolijke nummer. De opnames vonden wederom plaats in de studio van Marcel Dool, en hij heeft er weer iets moois van gemaakt.

Het nummer blijft echt hangen als je hem heb beluisterd, daarvoor wil ik jullie waarschuwen zegt een trotse Dae Neerings. Dae die geboren is in Amsterdam maar ook al weer heel wat jaartjes woont in het mooie Almere zit al geruime tijd in de muziekwereld. In het begin heeft ze vaak in
bandjes gezongen en daarnaast aan diverse musicals mogen mee doen, bijvoorbeeld; Aan de oevers Jantjes tante Piet en Advocaatje met slagroom. Ook heeft ze in een Broadwayshow diverse musical nummers mogen doen waar ook bekende Nederlanders in meegespeeld en gezongen hebben. Maar ook heeft zij meegedaan aan de Blind Auditions van de Voice Of Holland. Dus deze dame heeft al wel het een en ander in haar muzikale rugzakje zitten.
Na haar vorige single Dit is mijn zomer die uitkwam in Juni 2022 en het ook goed heeft gedaan komt ze deze keer met de single Hey Lekker Ding”.