Bart Schuermans trakteert fans op nieuwe versie van “Laat de lampen”

In 2007 lanceerde Bart Schuermans de feestplaat “Laat de lampen nou maar zwaaien”. Bart had zelf de tekst geschreven en de productie kwam tot stand i.s.m. Studio Kees Tel. Vanwege het hoge feestgehalte is dit één van z’n favoriete liedjes die hij zingt tijdens optredens.

Afgelopen zomer was hij uitgenodigd om te komen zingen op de Canarische eilanden. Nadat hij dit lied ten gehore bracht zongen de gasten het nummer luid mee en gingen helemaal los. Dat was voor Bart de reden om contact op te nemen met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio om er een 2.0 versie van te laten maken.

Bart: ‘Frank was ook verantwoordelijk voor m’n vorige single “Een maandag zonder kater”. Ik vroeg hem of hij een remix van “Laat de lampen nou maar zwaaien” wilde maken die bij deze tijd zou passen. Die uitdaging ging hij natuurlijk aan. Het tempo is verhoogd en “Laat de lampen 2.0” is voorzien van een modernere beat. Het was meteen raak. Daarmee kan ik tijdens de carnavalsdagen wel voor de dag komen. Wat ik niet verwacht had is dat “Een maandag zonder kater” ook bij diverse radiostations momenteel in de verkiezingslijst staat voor de nominatie Carnavalskraker. Die single was eigenlijk helemaal niet gemaakt voor de carnaval. De kans bestaat dus dat over een paar weken 2 platen van mij uit de speakers knallen. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee’.