Zangeres Geke van der Sloot tourt 10 december langs verpleeghuizen met nieuwe KerstCD.

Urk/Emmeloord/Vollenhove- Zangeres Geke van der Sloot tourt zaterdag 10 december langs verschillende verpleeghuizen met haar nieuwe Kerst CD. Ze gaat overal de  ouderen die hebben meegezongen op deze CD met traditionele Kerstliederen persoonlijk de CD overhandigen.

Dit is mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Noordoostpolder. Ook  de burgemeester van de Noordoospolder dhr. Roger de Groot zal samen met zijn vrouw aanwezig zijn om een eerste CD in ontvangst te nemen. Dat zal zijn om 15.00 uur in Talma Hof Emmeloord. Uiteraard zal Geke met Geke`s Tiental ook samen zingen met de ouderen in de verpleeghuizen die onder leiding staan van Jan Bode. Jan Bode heeft ook de opname gedaan in zijn studio in Tollebeek. Er staan nog meer activiteiten op het programma zo komt er op 21 december een Kerstfilm uit gemaakt vanuit de Botterschuur op Urk en deze film is te zien op YouTube kanalen Geke van der Sloot/Geke`s Tiental en van Zingen in de Zomer. Op 22 december om  13.00 uur werkt Geke met Geke`s Tiental en de ouderen mee aan de Kerstspecial van TV Flevoland.

Zaterdag 10 december begint om 10.30 uur de tour in Nieuw Clarenberg te Vollenhoven  en om 15.00 uur in TalmaHof te Emmeloord en om 17.00 uur in Wittesteyn ook te Emmeloord.

Foto: Eigen foto Geke vanuit de Botterschuur op Urk.