Waar was Lucas (Lucas & Gea) ?

Dat was even schrikken onderweg naar een optreden in Laren voor Gea, want onderweg op de snelweg kwam ze erachter dat Lucas ineens niet meer in de bus zat……

Gea laat weten;

“Gisteravond onderweg naar een optreden in Laren op de snelweg schoot de stang los achterin de bus waarmee we het materiaal vastzetten. Dus naar de kant en Lucas springt uit de bus om de stang weer vast te zetten. Na wat geschud gevoeld te hebben horen we hoe Lucas de achterdeuren weer sluit. Even later gaat de schuifdeur aan de zijkant van de bus open en na wat gemompel weer dicht. Dus mooi Lucas zit weer achter op de bank ….

Danny geeft een straal gas en we gaan de snelweg weer op. Ik vraag aan Lucas hoe het kan dat de stang al een paar keer los is gegaan… en krijg geen antwoord, ok ik vraag het nog een keer… weer geen antwoord. Dus ik kijk achterom 👀 lege bank!!
 
Ik zei tegen Danny oeps die staat nog naast de snelweg wij doorrijden tot de volgende afslag en weer terug rijden. En ja hoor na een poosje Lucas gespot op dezelfde plek waar we gestopt waren… en weer opgepikt. Danny en ik hebben ondertussen wel even smakelijk gelachen. Blijkt dat Lucas dacht dat de verlichting nog brandde achter in de bus en dat nog even wilde controleren en stond achter de bus en zag ons wegrijden. Nou ja eind goed al goed. “