PATRICK VAN ONS ZINGT VOOR ONS “ALLEMAAL”

Patrick van Ons komt met een nieuwe single uit met de titel “Allemaal”, deze single was totaal niet gepland. Na zijn laatste single die met veel succes loopt is Patrick de studio in gegaan voor een opvolger van dit nummer. Samen met producer Manfred Jongenelis heeft hij deze single gemaakt en ingezongen.

Toen het label dit nummer hoorde vonden zij het te vroeg om dit uit te brengen. Het nummer swingt op een zonnige melodielijn. Besloten is toen om het nummer pas in het voorjaar van 2023 uit te brengen. Patrick wilde zijn fans niet al te lang laten wachten, waarop Producer Jordan met een idee kwam. Deze had nog een arrangement liggen wat misschien wel bij Patrick zou passen. Het nummer Allemaal is een Belgisch nummer wat voorzien is van een geheel nieuw arrangement en past bij deze tijd. In het begin dacht Patrick wow kan ik die hoge toon wel helemaal redden in dit nummer, maar eenmaal in de studio bij Brad Grobler van Big Productions voelde hij zich meer en meer als een vis in het water en kwam het helemaal goed. Na het ingezongen te hebben stond Patrick versteld van het eindresultaat en is er door Jordan en Brad een go opgegeven. Het label Double You Music is zeer enthousiast en gaat het nummer Allemaal uitbrengen.
Voor de bijpassende clip maakte het team van Future Films een mooi draaiboek, het eindresultaat mag er zijn. Iedereen van het team stond tijdens de clipopnames mee te zingen. Voor de promotie gaat Willem de Bie zich weer inspannen samen met de influencers van Future Music.
Het nummer “Allemaal” is te downloaden via de bekende downloadstreams.