Otto Lagerfett – Herr Pastor

Geboren in het overwegende Katholieke Duitsland, kwam Otto vanaf kinds aan in de RK-Kerk, is gedoopt en kent vele Psalmen die hij uit volle borst al meezong. Maar ja, zoals ook in Nederland, is er direct de buurt van de Kerk ook altijd vaak het Dorpscafe daar noemend de ‘Kneipe’.

In de puberjaren van Otto, was hij direct na de laatste klanken van het orgel daar te vinden, met menig potje bier en volop meezingend met alle grote Schlager Hits.  Hier begon de grote Carriere van Otto Lagerfett en Herr Pastor kwam zo af en toe ook eens even langs, was het niet om Otto te horen zingen dan was het wel omdat hij zelf ook niet vies was van een biertje. Als je dan zo’n carriere hebt en je komt in aanraking met succes, alcohol en veel mooie vrouwen……tsja dan heb je in ieder geval een mooi leven, maar toch vraagt Otto zich af…..als er toch een leven na de dood bestaat en de Hemel en de Hel, wat staat mij dan wachten. Hij ligt er niet van wakker, maar ging toch weer even langs bij zijn oude Herr Pastor en legde bij hem die vraag neer. ‘Herr Pastor’ is dan ook de titel van de nieuwe single van Otto Lagerfett. Een regelrechte Kroegen – Feest knaller, die je meeneemt in de wereld tussen Hemel & Aarde en tusen Kerken & Kroegen.