Nieuwe MARIUSZ single ‘Hâld fan dysels’!

MARIUSZ (Marius de Boer) zijn leven draait om muziek. Hij boekte regionaal succes met de Friese band Reboelje. Tourde met z’n friestalige muziek door Polen en Frankrijk. Richtte zijn eigen platenlabel Marista op. Diverse muziektheaterprojecten waren spraakmakend, waaronder de ‘Brulloft’ en ‘Swart Langstme’

Mariusz schrijft melodieuze pop- en rocknummers met universele Friestalige teksten. ‘De Nacht Wachtet’ was het laatste album dat door Mariusz en de Muzikanten werd uitgebracht. Mariusz werkt nu aan een nieuw solo-album samen met producer Nico Outhuijse (drummer van de Kast). Het album krijgt de titel Langstme nei letter, vooruitlopend op de release verschijnen er nog een aantal singles.

Hâld fan dysels is de nieuwe single die nu uitkomt: Een wals van 2 minuten en 10 seconden. Een lied vol troost en hoop voor degenen die (het gevoel hebben dat ze) gefaald hebben. Er is zowel een Friese lyrics clip als ééntje met een Nederlandse vertaling op youtube te vinden.