Nielson in Koninklijk Theater Carré

Groot nieuws, want …. op 8 februari staat Nielson met Vertrouwd & Nieuw in Koninklijk Theater Carré!!!

Nielson;

Ik wilde mijn 10-jarig jubileum graag vieren door iets te doen wat ik nog niet eerder had gedaan. Maar mijn eerste theatertour Vertrouwd en Nieuw is symbool gaan staan voor veel meer dan alleen iets afstrepen van mijn bucketlist. Na een pittige periode in mijn leven ontmoette ik jullie eindelijk weer!  De mensen die me al 10 jaar supporten en volgen. Tijdens deze voorstellingen blikten we samen met heel veel plezier terug op 10 jaar, maar kreeg ik ook de gelegenheid om te vertellen over de weg die ik persoonlijk heb afgelegd in deze periode. Het was best spannend en nieuw om iedereen hier inzicht in te geven, maar het bleek uiteindelijk een enorme bevrijding te zijn! Door kwetsbaarheid werd de positiviteit en de viering daarvan alleen maar groter.

Na elke voorstelling kwam ik een stapje dichterbij mezelf en mijn publiek te staan en ik heb intens genoten van de oprechte reacties en verhalen die er met me werden gedeeld iedere avond. Zowel in de foyer als in mijn DM is mij inmiddels ontelbare keren op het hart gedrukt om deze tour toch vooral niet te laten stoppen. En eerlijk gezegd heb ik zelf ook een beetje moeite met afscheid nemen van dit hoofdstuk…Dus ja… Waarom zou je dat doen?

Het voelt alsof ik terug ben terwijl ik hier nog nooit ben geweest. Vertrouwd en nieuw dekt wat dat betreft perfect de lading van deze tour. Het voelt alleen nog nét niet helemaal af en daarom heb ik heel erg vet nieuws!

Op woensdag 8 februari mag ik deze voorstelling nog 1 keer spelen op een van de mooiste plekken van Nederland: Koninklijk Theater Carré!!!

Hoe mooi is het dat ik niet alleen mijn eerste succesvolle theatertour, maar ook meteen mijn eerste concert in dit historische theater mag afstrepen van mijn bucketlist! Ik kijk hier ongelooflijk naar uit en hoop van harte dat ik jullie daar allemaal zie om samen nog eens te genieten van de muziek, de verhalen en elkaar.