MEAU covert ‘Avond’ voor de serie Modern Love Amsterdam

MEAU heeft de titelsong voor de nieuwe Prime Video serie Modern Love Amsterdam uitgebracht en een bijbehorende muziekvideo. De titelsong van Modern Love Amsterdam is het bekende liefdeslied ‘Avond’ geschreven door Lennaert Nijgh uitgebracht in 1973 door Rob de Nijs en in 1997 opnieuw uitgebracht door Boudewijn de Groot.

Modern Love Amsterdam is een zesdelige Nederlandse serie, die gaat over uiteenlopende verhalen over liefde en relaties, gebaseerd op de populaire column uit The New York Times. De columns vormen de basis van de hartverwarmende serie waarbij iedere aflevering de liefde in diverse vormen laat zien, allemaal geïnspireerd op ware gebeurtenissen. De verhalen spelen zich af in Amsterdam, van het Centraal Station, de Amstel tot aan Amsterdam-Noord en Zuidoost. De hoofdrollen in deze Nederlandse versie worden gespeeld door o.a Fedja van Huêt, Jack Wouterse, Noortje Herlaar, Rifka Lodeizen, Eva van de Wijdeven, Arjan Ederveen, Hanna van Vliet, Yootha Wong-Loi-Sing, Hannah Hoekstra, Jonas Smulders, Werner Kolf en Romijn Conen. Showrunner is Robert Alberdingk Thijm.