‘Laat Het Effe’ van Billy Dans

De nieuwe single ‘Laat Het Effe’ van Billy Dans is uit. Daarmee sluit de zanger een succesvol maar ook bewogen jaar af.

Zo trad hij onder andere op in de Ziggo Dome tijdens de concerten van Tino Martin en zagen wij hem onlangs nog 3 avonden lang in een uitverkocht Johan Cruijff ArenA schitteren tijdens Toppers in Concert.

Waar we Billy kennen van zijn vrolijke uptempo hits zoals ‘Beach Vibe’, ‘IBIZA’ samen met Donnie en ‘Hazes’, laat hij zich nu van een hele andere kant horen en zien! Met zijn nieuwe single ‘Laat Het Effe’ laat Billy zichzelf juist van een kwetsbare kant zien en horen. Een kant die maar weinig mensen van hem kennen. “Eigenlijk maak ik dit soort liedjes normaal gesproken voor andere artiesten, maar bij deze voelde ik gewoon dat ik hem zelf moest uitbrengen, omdat het autobiografisch is”, aldus Billy Dans.