Kerstsingle Wally Mckey

Zanger/performer Wally Mckey lukte het drie keer in zijn muzikale leven om de top te bereiken. Eerst was er half de jaren 70 de fameuze popgroep Lemming met diverse fantastische hits met als uitschieters Father John en Lucifera. Mensen van toen zullen zich beslist de spraakmakende shows en Tv optredens nog herinneren.

Half jaren 90 werden voor Wally zijn concert jaren. Grote concerten kwamen op zijn pad waaronder Ahoy, Carre, Krasnapolsky, Lowlands en twee keer de Kuip.

Dankzij het Tv-programma Ik Geloof In Mij bereikte Wally voor de derde keer in zijn roerige muzikale carrière de top. Drie seizoenen lang was te zien hoe sommige artiesten geen bord maar een betonnen muur voor zich zagen en koste wat kost daar doorheen wilden breken. De serie leverde Wally met Ga niet weg zijn tweede grote Nederlandstalige hit na Mama Lorraine uit 2011 op. Eind november lanceert Wally Mckey een prachtige door Kees Tel geschreven en geproduceerde kerstsingle. CAUSE IT’S CHRISTMAS TIME doet denken aan lang vervlogen tijden en is tevens een track van het nog te verschijnen kerstalbum Always Christmas Time. Significant detail is dat operazangeres Harriet Meijers ook een bijdrage aan deze Kerstsingle levert. De RTV-promotie wordt weer verzorgd door UltimateDisk.