JOHAN MORENO BRENGT GROOTS FEEST MET DE SINGLE “LIEVE MARIA”

Met “Lieve Maria” geeft de Brabantse Johan Moreno 110% gas in de feestzaal. De plaat heeft een heerlijk ritme waardoor het publiek van links naar rechts gaat. ”Ik ben heel blij met dit nummer, het geeft echt sfeer aldus Johan Moreno.


De muziek en tekst is gemaakt door Roy Otters, die ook mijn single Lana” heeft geproduceerd. Een goede samenwerking die ik graag voortzet. De clip, gemaakt door Roy Otters, is gefilmd op “Moreno’s Winter Reis” afgelopen November.
Een artiestenreis die hij jaarlijks opzet naar Winterberg. “In de clip figureren veel oude vrienden van mij, dat is toch geweldig.” Voegt Johan Moreno toe. Met nummers zoals “Was Dit Liefde?”, “Mijn Mooiste Gedachte” en “Lana” heeft Johan Moreno zich al een plek weten te winnen in de industrie. De single “Lieve Maria” is een goed wapen in zijn arsenaal.