Edrie maakt vette feestversie van oude piratenhit!

De authentiek gebleven tekst van het nummer Peteroliekar is voorzien van een lekkere dikke feestbeat en heeft een heerlijk accordeon feestsausje gekregen!

Edrie (Antonissen) is het afgelopen jaar erg actief geweest in de Nederlandstalige scene. Zijn grote verzameling singles met een heel uiteenlopend genre getuigd hiervan. Met de feestperiode in het vizier komt hij nu met een heerlijke feestversie van de oude piratenhit; Peteroliekar ! De authentiek gebleven tekst van het nummer is voorzien van een lekkere dikke feestbeat en heeft een heerlijk accordeon feestsausje gekregen. Samen met producer Andre Kooiman, die de productie voor zijn rekening nam, levert Edrie hiermee weer een top plaat af!
De single “Peteroliekar” is vanaf December 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze fantastische feestplaat zal Edrie de aankomende periode ongetwijfeld weer veel te horen en zien zijn met carnaval 2023 in het vizier!