Dennis – Mooi Wark- tijdje uit de running.

Dennis Hendriks, de drummer van de band Mooi Wark, is een aantal weken uit de running. Mooi Wark zal tot die tijd werken met een inval drummer, de geplande optredens gaan gewoon door. Dennis laat weten;

 “Afgelopen zaterdagnacht heb ik thuis een ongelukje gehad met een glazen lamp. Zo’n ding opvangen als die valt is geen goed idee Het gevolg was een enorme wond bovenop mijn hand. Een slagaderlijke bloeding. Daarbij zijn 2 pezen doorgesneden, 1 beschadigd en is een zenuwstam geraakt. Gister ben ik met spoed geopereerd in het Martini ziekenhuis in Groningen. De plastisch chirurg heeft alles zorgvuldig weer aan elkaar gezet, en acht de kans op volledig herstel zeer groot. Maar dit herstel kost tijd. Minimaal 6 tot 8 weken. Met fysio en handtherapie moet ik in die weken weer helemaal de oude worden en hoop ik z.s.m. weer het podium te mogen betreden.
Mooi Wark zal tot die tijd werken met een inval drummer. En dus gaan geplande optredens gewoon door!
De Sterrenparade wenst Dennis Beterschap en een spoedig herstel toe!!!