De jongste van Vlaanderen, mobiliseert zingend Vlaanderen tegen armoede!

Armoede, honger, samengevat de ijskoude kant van het leven raken het tienerhart van Kayleigh. Kayleigh stak de handen uit de mouwen bij voedselbank de Groeiboom in Beerse, maar dat voelde aan als een druppel op een hete plaat!

Naast het herkennen en erkennen van moeilijke leefomstandigheden leerde ze ook de mensen kennen die het niet makkelijke hebben in Vlaanderen. Haar passie voor muziek, haar levensdroom, dié energie wil ze gebruiken om mensen een warm hart toe te dragen.

Kayleigh voelt zich als een vis in het water op de Vlaamse podia, ze geniet van de glitter en glamour maar is daarnaast een zeer geëngageerde tiener! Deze pientere dame weet dat wat je in je eentje doet, werkt als een vergrootglas wanneer je meerdere mensen kan betrekken bij je idee. Ze ging op zoek, verkondigde haar warm idee, ze vond en opende de harten van haar collega’s uit Vlaanderen.

Kayleigh bouwt bruggen tussen artiesten, tussen koud en warm Vlaanderen en wil met deze song de armoede in Vlaanderen onder de aandacht brengen op haar eigen manier. Tekst en muziek komen van Sabien Tiels, Kayleigh zingt samen met Michael Lanzo, Bobby Prins,Yves Segers, Fadim en Sammy Baker. Een productie van Manfred Jongenelis

“Ieder Kind”, omdat zeker voor een kind, armoede een onrecht is!