Bennie Beenham maakt feestkraker van Flemming.

Het Haagse feestduo Bennie Beenham heeft een nieuwe feestkraker uitgebracht: Lam Zijn is Logisch (Alcoholisch), een bewerking van de mega hit Automatisch van Flemming. Hiermee is ook voor Bennie Beenham het carnavalsseizoen begonnen.

Het nummer is uitgebracht op Goud Music, het label van Maurice Huismans (DJ Maurice, een van de oprichters van Snollebollekes), waar ook artiesten als Immer Hansi, Marco Kraats, Tim Schalkx en Barry Badpak te vinden zijn. Het nummer is geproduceerd door Robin Veldman, mix en master door Killing Skills.

Bij Bennie Beenham krijg je de beste feesthits voor je kiezen, samen met een dolle mix van gastmuzikanten, spelletjes, dansjes, playback acts en nog veel meer gekkigheid. Het muzikale repertoire van Bennie Beenham gaat van Nederlandstalige knallers, vergeten hitjes uit het verleden en de beste tunes uit het heden.

De afgelopen twee jaar heeft het duo negen singles met eigen repertoire uitgebracht, met daarbij onder andere aandacht op Dumpert, Beau (RTL 4), Radio Veronica, AD, Het Parool, De Oranjezomer, BN De Stem, 3voor12, Omroep West, Omroep Brabant, Den Haag FM en TV Oranje en twee singles in de Viral 50 van Spotify met in totaal meer dan een miljoen streams. Quarantaine Carnaval werd genomineerd voor de Carnavalskraker 2021-verkiezing georganiseerd door BN DeStem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad.