Zwarte Cross 2023 volledig uitverkocht

Van donderdag 20 tot en met zondag 23 juli wordt het weer een groot feest in Lichtenvoorde, want de Zwarte Cross 2023 is helemaal uitverkocht! Met een wachtrij van ruim 123.000 belangstellenden, die maximaal 10 kaarten per persoon konden kopen, is het dus niet iedereen gelukt om zich te verzekeren van tickets.

Wel had iedereen een eerlijke kans om aan tickets te komen, want om 11.00 uur werd iedereen op een willekeurige plek in de wachtrij geplaatst. Het lot heeft dus bepaald of jij erbij bent. Heb je een ticket weten te bemachtigen? Gefeliciteerd! We zijn er ontzettend trots op dat jullie weer in groten getale richting Lichtenvoorde trekken in 2023. We gaan er alles aan doen om er weer een gigantisch feest van te maken. Samen met jullie: Zwarte Crossers!

Na 1092 dagen was het eindelijk weer zover!
Na 1092 dagen was het dan eindelijk weer zover: De voorverkoop van de tickets voor de Zwarte Cross. Voor het eerst sinds 2019 maakten Zwarte Crossers zich weer op voor een zaterdagochtend kaarten scoren. Dat jullie de slogan ‘nøhlen is dodelijk’ omarmd hebben, lijkt ons wel duidelijk! Zonder genøhl werden alle Zwarte Cross-tickets verkocht!

Laat je niet oplichten!
Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Houd dan vooral TicketSwap in de gaten en laat je niet oplichten via Facebook, Marktplaats of zelfs Buienradar. Er zijn alweer wat oplichters gespot! TicketSwap is de enige partij waarbij we een 100% veilige transactie kunnen garanderen en waarbij tickets voor max. 20% boven de aankoopprijs verkocht kunnen worden. Koop dus nooit via andere kanalen!!!