Nieuwe single Quido van de Graaf – Kamer 502

Wat een volume en wat een bereik! Op de nieuwe single Kamer 502 van Quido van de Graaf is het overduidelijk: deze zanger heeft alles in huis om een dijk van een hit te scoren met Kamer 502. Herkenbaar en toch ook zo vernieuwend en eigentijds.

“Juist door de tekst in combinatie met de melodie is dit een heel mooi nummer geworden waar ik helemaal achter sta. Het verhaal over een man op een hotelkamer mag dan niet autobiografisch zijn, zeker is dat menigeen zich zo’n situatie herkend. In Kamer 502 kan ik mijn zangkwaliteiten presenteren zoals ik dat het liefste doe. Voor de volle honderd procent of misschien wel duizend procent ben ik ervoor gegaan.”

 De single is geproduceerd door Bas van den Heuvel en geschreven door een collectief van maar liefst vijf mensen die hun sporen in het vak al verdiend hebben (Billy Dans, Yves Lasally, Hansen Thomas, Jean Felipe Ansjeliena en Rushan West).