Nieuw album Edwin Bos

Het tweede album Edwin Bos heet Onderweg Het is alweer even geleden dat de Drentse zanger uitkwam met zijn debuutalbum: “Hoog boven de wielen”. Dit was eind 2019.


Een album dat zeer goed ontvangen werd door de fans en de verschillende radiostations. Helaas kregen we al snel hinder van de pandemie, maar deze tijd is goed benut door achter de schermen te werken aan een waardige
opvolger van het debuutalbum. Er is wederom gekozen om eerder verschenen singles te combineren met nieuw werk. Het eindresultaat is een mooi album die als titel ”Onderweg” heeft meegekregen. Onlangs is “Oude grijze diesel” verschenen als aankondiging van de release van dit album. Één van de vele nieuwe tracks die zijn opgenomen in de studio van Martin Sterken. Ook oude bekenden als “Je eigen held”, “Wat lijkt ze op jou” en “In dromen geloven” mochten volgens fans niet ontbreken op een album en daar is nu netjes gehoor aan gegeven.
“Onderweg” bevat in totaal 12 songs, waarvan velen nog niet zijn uitgebracht. Het album “Onderweg” is vanaf komende week verkrijgbaar via uw vertrouwde cd-shop of rechtstreeks via www.edwinbosentertainment.nl.