Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak – Lost in Love

Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak bundelen hun krachten als zangduo. “Lost In Love” is de eerste van een serie ‘vergeten’ duetten die Natasja & Edwin opnemen. Alle duetten die het duo zal uitbrengen, verdienen het om opnieuw onder de aandacht van het publiek te komen. Stuk voor stuk zijn het songs die nooit vergeten mogen worden volgens het zangduo.

De liefde voor muziek bracht Natasja & Edwin bij elkaar. Door hun drukke agenda’s kwam het er niet van om samen muziek op te nemen. Maar tijdens de lockdowns gingen Natasja & Edwin live-concerten streamen. Dit werd een groot succes. Natasja is al jaren bekend als beste Helène Fischer Tribute van Nederland en heeft prachtige Nederlandstalige singles uitgebracht, waaronder “Trots op Jou”. Edwin scoorde als succesvolle producer nummer 1 hits met o.a. Nick & Simon, Jeroen van der Boom en André Hazes jr.