Laanie ft. Henk Kamphuis komen met “Koning Oranje”

Na het succesvolle nummer van Laanie en zijn maatje Tunnes “Mijn Rood Wit Hart” had producer Jordan het idee om ook iets te maken met Laanie voor de Olympische spelen, echter was dit kort dag en het project kwam op de plank te liggen.

Op een gegeven moment ontstond het idee om een nummer voor het WK van 2022 te maken en snel is toen de keus gemaakt om te gaan werken met het eerdere idee van Laanie. Deze was erg enthousiast en is het nummer en de tekst verder gaan uitwerken tot Jordan het project groen licht gaf om in te zingen. Gezocht werd naar een mede zanger/artiest die het nummer samen met Laanie kon inzingen. Al gauw kwamen de mannen uit bij Henk Kamphuis die wel openstond voor een project als dit, de arrangementen werden afgemaakt en een afspraak ingepland bij de studio van ANRO Productions. De artiesten, de studio en de producers kennen elkaar jaren en een nieuwe single was met veel plezier
geboren. De single “Koning Oranje” is met veel plezier ingezongen door Laanie en Henk Kamphuis die dikke pret hadden tijdens de opnames in de altijd gezellige studio van ANRO met Roy Otters aan de knoppen. De dikke pret en plezier kregen een vervolg toen er op advies van producer Jordan werd gekozen voor Future Films Europe voor de
clip opnames. Deze clip spreekt voor zich en sluit perfect bij het feestje van de heren Laanie en Henk Kamphuis. Dit beloofd een leuke bijdrage te worden voor de mannen van Oranje en de supporters tijdens het WK.