K-Liber & Bennie Beenham steunen Oranje met speciale WK-remix

Het WK staat weer voor de deuren en de mannen van Bennie Beenham en K-Liber zijn er van overtuigd; We Worden Kampioenen! De in 2021 uitgebrachte single We Worden Kampioenen! kreeg een nieuw jasje door de producers van Sandersville en Rugged uit Eindhoven.

Bij het Haagse feestduo Bennie Beenham krijg je de beste feesthits voor je kiezen, samen met een dolle mix van gastmuzikanten, spelletjes, dansjes, playback acts en nog veel meer gekkigheid. Het muzikale repertoire van Bennie Beenham gaat van Nederlandstalige knallers, vergeten hitjes uit het verleden en de beste tunes uit het heden.

De afgelopen twee jaar heeft het duo negen singles met eigen repertoire uitgebracht, met daarbij onder andere aandacht op Dumpert, Beau (RTL 4), Radio Veronica, AD, Het Parool, De Oranjezomer, BN De Stem, 3voor12, Omroep West, Omroep Brabant, Den Haag FM en TV Oranje en twee singles in de Viral 50 van Spotify met in totaal meer dan een miljoen streams. Quarantaine Carnaval werd genomineerd voor de Carnavalskraker 2021-verkiezing georganiseerd door BN DeStem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad.

K-Liber is al jaren een grote naam in de Nederlandse urban scene. Met hits als Magnifico, Billeshake, Dansen en natuurlijk Viben krijgen ze nog steeds wekelijks elke club, kroeg, feesttent of festival aan het dansen.