JOHAN MORENO PLUKT DE DAG MET ZIJN NIEUWE SINGLE “DE DAG VAN MIJN LEVEN”

Met de nieuwe single “De Dag Van Mijn Leven” gaat de Brabantse Johan Moreno weer terug naar een feestelijke popachtige stijl. Deze single laat je lekker gemakkelijk meezingen en is de ideale muziek voor een goed begin van je dag.

De muziek en tekst is gemaakt door zijn zoon Givano van Hoesel. Een echte familie productie dus. Wij hebben er samen flink aan lopen werken thuis. Het is toch mooi dat je zoiets met je zoon thuis kan doen.” Voegt Johan Moreno er aan
toe. Met nummers zoals “Was Dit Liefde?”, “Mijn Mooiste Gedachte” en “Lana” heeft Johan Moreno zijn stem al op meerdere radiostations kunnen verkondigen. De single “De Dag Van Mijn Leven” versterkt zijn aanwezigheid alleen nog maar meer.
Het is een plaat die echt leeft van het begin tot het einde !!